Rulourile transparente casetate – protecție pentru zile ploioase, aer liber pentru zile cu soare

140
SHARE
5.00

Dacă iți place să folosești multe cuvinte, poți spune că îți dorești confort la tine acasă sau pe terasă, în orice anotimp și în orice condiții meteo.

Dar dacă vrei să fii succint, e mai ușor să spui că îți dorești un Rulou Transparent Casetat.

Fie că vorbim de cafenele, restaurante sau proprietăți private, un rulou transparent casetat este alegerea potrivită pentru a asigura protecția împotriva intemperiilor fără a face compromisuri de ordin estetic sau funcțional. Disponibile în nuanțe de alb, bej, maro și gri, casetele și profilele de aluminiu se potrivesc cromatic în orice locație, iar prelata poate fi strânsă sau coborâtă după bunul plac, fie manual, cu manivelă, sau chiar electric cu telecomandă.

Unde le punem și de ce?

Să facem un exercițiu de imaginație. Stai la casă și ai o terasă cu o priveliște superbă. Problema? Nu prea te poți bucura de ea iarna, pentru că mai mereu e plină de zăpadă. În zilele ploioase de toamnă nici măcar nu te gândești să ieși, iar vara e mult prea cald.

Ruloul transparent casetat poate rezolva toate aceste probleme. Acesta ține vântul puternic, ploile, ninsorile și vremea rece în afară pentru ca tu să fii confortabil în interior. Mai mult decât atât, folia oferă protecție UV de până la 90%, astfel oprind îngălbenirea sau înnegrirea materialului care este expus razelor de soare.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că în sfârșit îți poți amenaja terasa așa cum ți-ai dorit, cu o canapea, câteva scăunele și poate o măsuță, fără să ai frica degradării mobilei.

Cu un rulou transparent casetat te poți simți bine pe terasă, la protecție de vremea capricioasă, fără să ai impresia că ești închis intr-un buncăr. Poți mulțumi clarității foliei pentru priveliștea neobstrucționată!

Secret pentru antreprenori

Sosirea sezonului rece sau chiar și condițiile meteo nefavorabile pot însemna că terasa în aer liber a restaurantului tău rămâne complet neocupată. Dar nu trebuie să fie așa.

Instalarea unui rulou transparent casetat îți permite să-ți desfășori activitatea pe toată durata anului, indiferent de vreme. Versatilitatea lui îi permite să fie strâns oricând, astfel încât clienții se pot bucura de aer liber odată ce norii se risipesc.

Află mai multe despre Rulourile transparente casetate

5 ( voturi)

© Copyright 2012 - 2021 Denka Doors. Toate drepturile rezervate