Pergolele retractabile – Următorul pas pentru terasa ta

295
SHARE
5.00

Ideale pentru acoperirea suprafețelor mari, precum terase, spații comerciale sau curtea casei tale

Atunci când cauți în DEX „eleganță”, „confort” și „rezistență”, cel mai probabil vei găsi o fotografie cu Pergolele retractabile de la Denka Doors Iași.

Ideale pentru acoperirea suprafețelor mari, precum terase, spații comerciale sau curtea casei tale, pergolele retractabile îți asigură atât confortul, cât și protecția împotriva condițiilor meteo capricioase pe toată durata anului.

În acest sens, printr-o simplă apăsare pe telecomandă, orice suprafață poate fi transformată într-un spațiu de relaxare modern și elegant.

Relaxare în orice anotimp

Oricare ar fi anotimpul tău preferat, gurile rele vor găsi mereu motive pe care să le invoce ca să îți explice de ce nu ai deloc dreptate. Primăvara e prea vântoasă, vara prea caldă, toamna prea ploioasă, iar iarna ninge prea mult.

Pergolele retractabile te pot ajuta să câștigi dezbaterea asta, iată cum:

  • Cu o construcție din aluminiu ranforsat, de înaltă rezistență, pergolele Denka Doors nici nu se clintesc în fața vântului.
  • Materialul standard de acoperire realizat din polyplan block-out cu inserție de carbon, utilizabil din primăvară până toamna târziu, asigură umbră și protecție certificată împotriva radiațiilor UV 100%.
  • Acoperișul este complet rezistent la apă, iar pergolele din aluminiu Denka Doors  au incluse în prețul standard jgheab și stâlpi din aluminiu pentru scurgerea debitului de apă de pe acoperiș.
  • Alternativ, pentru sezonul rece, pergolele se pot configura cu acoperiș din aluminiu. Acesta este rezistent la încărcări de zăpadă și poate fi utilizat pe toată durata anului.

Un plus de eleganță

Pentru a oferi un aer cu adevărat distins locației tale, precum și pentru funcționalitate extra, ai la dispoziție o serie de accesorii opționale ce pot fi aplicate pergolei retractabile, precum:

Lămpi cu led – Compatibile cu acoperișul din polyplan și montate în el, acestea reprezintă o soluție subtilă și elegantă pentru iluminarea spațiului. Perfecte pentru a crea o atmosferă plăcută pe timpul serii, fără a obstrucționa priveliștea sau a ocupa spațiu atunci când acoperișul este retras.

Senzori de vânt, ploaie și soare – Automatizați complet acțiunea pergolei. Odată ce condițiile meteo pun în pericol confortul tău sau al celor aflați pe terasa ta, senzorii pergolei o vor desface, asigurându-se că relaxarea continuă.

Află mai multe despre Pergolele retractabile.

5 ( voturi)

© Copyright 2012 - 2021 Denka Doors. Toate drepturile rezervate