Rulou transparent casetat

Folia pentru terase casetate are protectie din aluminiu este o excelenta alegere a proprietarilor de afaceri care doresc sa isi inchida spatiul destinat clientilor fumatori sau nefumatori pe timpul rece sau cand sunt precipitatii. Totodata, poate fi si o idee de inchidere terase isteata pentru cei care vor sa-si protejeze de vremea capricioasa spatiile deschise ale caselor si foisoarele din curte.

Foliile transparente pentru terase, cu rama din aluminiu, sunt un sistem elegant si estetic de inchidere terase, inchideri balcoane sau foisoare cu stalpi si structura din lemn, beton sau metal.

Cu folie pentru terase obtineti siguranta de care aveti nevoie pentru spatiile deschise din casa datorita rezistentei materialului din care este confectionat. Ploile, vantul puternic sau ninsorile vor fi tinute la distanta, iar claritatea foliei transparente nu va va priva de privelistile din exterior.

La terase de restaurant, terase si foisoare private, balcoane de bloc deschise.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 15 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice rulou transparent casetat

Prelata pentru terase casetate este eleganta, fiind utila pentru cafenele, restaurante cu terase in aer liber sau proprietati private. Folia transparenta cu grosime de 0,8 mm se deplaseaza prin ghidajele laterale din aluminiu, acestea avand suplimentar doua randuri de perii colectoare, totul pentru a va oferi siguranta si a da o protectie mai ridicata pentru impuritatile din aer si pentru vremea capricioasa de afara.

De ce ruloul transparent casetat este alegerea potrivita?

Pe langa faptul ca sunt elegante si estetice, prelatele transparente casetate de la Denka Doors Iasi se pot integra foarte usor in orice design, avand numeroase avantaje. Cel mai important este rolul protector care fereste spatiul si mobilierul din incaperile deschise de ploaie, vant sau zapada. Componenta foliei are protectie UV, lucru care opreste ingalbenirea sau innegrirea materialului atunci cand este expus razelor de soare.

Puteti alege culoarea casetei si profilelor din aluminiu pe una din nuantele de alb, bej, maro si gri, lucru care va contribui la armonia si estetica locatiei. Toate profilele din aluminiu sunt vopsite in camp electrostatic. Mecanismul de strangere al ruloului se poate face manual, cu manivela sau electric cu telecomanda, totul rulandu-se rapid pentru cand este nevoie de aerisirea spatiului sau de inchiderea lui.

Componenta din UV a ruloului transparent casetat va ofera protectie de pana la 90% impotriva radiatiilor si rezistenta mare la puterea vantului. Rulourile se pot actiona si la temperaturi scazute, utilizandu-se si iarna in conditii normale, la fel ca in orice anotimp al unui an.

De ce Denka Doors?

Daca sunteti din Iasi sau aveti drum prin frumosul nostru oras, toata gama de inchideri terase cu folie transparenta se poate vizualiza in showroom-ul Denka Doors de pe Strada Atelierului 3.


Filmare cu Rulou transparent casetat


Galerie foto

Rulou transparent casetat
Rulou transparent casetat
Rulou transparent casetat
Rulouri transparente cu telecomanda
Rulou transparent denka doors
Rulou transparent terasa
Terasa inchisa cu folie
Inchidere terasa cu rulou transparent

© Copyright 2012 - 2024 Denka Doors. Toate drepturile rezervate