usi rapide cu rulare

Usi rapide cu rulare

In vremuri in care totul este pe repede inainte, pana si lucrurile din jurul nostru trebuie sa faca fata nevoilor noastre de a rezolva totul rapid si eficient. Pentru fabrici, depozite, magazine de bricolaj, supermarketuri sau hoteluri, Denka Doors Iasi pune la dispozitie usile rapide industriale, care se inchid/deschid pe verticala prin operatiunea de rulare.

Acest model este folosit in situatiile in care sunt necesari timpi rapizi de deschidere si inchidere si se potriveste la deschideri mici si medii, fiind realizate pentru a functiona la trafic puternic si la utilizari dese.

Usile rapide cu rulare sunt foarte eficiente pentru diferite tipuri de industrii cu un flux ridicat al deplasarilor dintr-o camera in alta si sunt potrivite atat pentru interior, cat si pentru exteriorul cladirilor.

La fabrici, depozite, magazine de bricolaj, supermarketuri, hoteluri.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati latimea si inaltimea golului. Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 15-20 zile lucratoare.
12 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice usi rapide cu rulare

Toate usile rapide de la Denka Doors Iasi sunt marcate cu CE si se supun reglemantarilor de siguranta EN 13241-1.

Motorul este trifazat 400V, 1.5 Kw, cu autofrana si blocaj magnetic rapid cu limitator de cursa, cu panou de comanda cu placa de control si leduri ce indica etapele de operare, circuit electric cu sigurante controlat prin telecomanda.

Structura autoportanta este realizata din profile din otel galvanizat (optional inox). Prelata este din foaie de panza cauciucata clasa 2 de stingere 680g/mp, versiune standard 0,8 mm grosime (optional 1700g/mp 4 mm grosime).

Sunt prevazute cu tevi de ranforsare din otel galvanizat fixate in prelata pe latimea acesteia, impotriva vantului sau iesirii din ghidaje.

Sistemul de inchidere in partea de sus este prin rulare si sistemul de ghidare este prin profilele laterale (otel).

De ce usile rapide cu rulare reprezinta o alegere eficienta?

Pe langa faptul ca timpii de deschidere sunt foarte mici, usile rapide au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort:

  • posibilitatea de reglare a timpului de inchidere/deschidere automata, avertizare cu iluminare LED, inchidere automata;
  • comanda standard prin panou de control cu 3 butoane, inchis-deschis-stop;
  • deschidere manuala prin utilizarea unei manivele de urgenta, in caz de intrerupere a tensiunii electrice;
  • in cazul dimensiunilor mari sau pozitionare in zone cu vant puternic, viteza de functionare poate fi ajustata;
  • sisteme de siguranta pentru usile rapide instalate de Denka Doors: panou de comanda conectat la 400V, doua seturi de fotocelule pentru protectie fata de obstacole, buton de revenire pe interior si exterior, lampa semnalizare.

Functii optionale usi rapide cu rulare

In functie de preferinte, zona geografica sau de scopul utilizarii acestor usi, Denka Doors va pune la dispozitie urmatoarele optiuni extra:

  • culori standard: alb RAL 9016, orange RAL 2008, galben RAL 1021, crem RAL 1014, albastru RAL 5013, verde RAL 6026, rosu RAL 3002, gri RAL 7038; maro RAL 8017, negru RAL 9005;
  • alte actionari: telecomanda, snur tragere, bucla inductie magnetica in podea;
  • posibilitatea adaugarii unui rand de ferestre transparente la nivelul ochiului.

Descriere actionare electrica

Usi rapide cu rulare

Filmare Usi rapide cu rulare


Galerie foto

Usa rapida cu rulare
Usa rapida industriala
Usa rapida indusriala denka
Usa rapida cu rulare
Usa rapida cu rulare
Usa rapida rulare iasi
Usa rapida Iasi
Usa rapida rulare

© Copyright 2012 - 2023 Denka Doors. Toate drepturile rezervate