panouri transparente cu bride denka doors

Panouri transparente cu bride

Relaxarea nu ar trebui conditionata de vreme, iar din momentele petrecute pe terasa casei sau in foisor ar trebui sa facem un obicei zilnic. Protejeaza-ti spatiile deschise ale casei cu prelate transparente de la Denka Doors Iasi.


rulou transparent cu manivela denka doors

Rulou transparent cu manivela

Denka Doors are solutii de inchidere terase potrivite nevoilor dumneavoastra. Rulourile transparente cu manivela sunt destinate inchiderii foisoarelor, teraselor si locurilor care in general sunt expuse variatiilor de temperatura sau diferitelor conditii meteo.


rulou transparent casetat denka doors

Rulou transparent casetat

Rulourile transparente casetate sunt foarte elegante, fiind utile pentru cafenele, restaurante cu terase in aer liber sau proprietati private. Folia transparenta cu grosime de 0,8 mm culiseaza prin ghidajele laterale din aluminiu.

rulou transparent cu manivela denka doors

Lamelele Reglabile Denka Pro

Dacă cauți o soluție profesională, versatilă și durabilă de protecție solară pentru fațadele și vitrinele externe din sticlă, a lateralele teraselor sau pergolelor atunci alege lamelele reglabile de la Denka Pro. Acestea au o rotație a lamelelor de la 0 la 90 grade.


Rulouri Zip Automate Denka Pro

Rulouri Zip Automate Denka Pro

Transformă-ți spațiul exterior într-un sanctuar de liniște și stil cu Rulourile Zip Denka Pro automate. Proiectate pentru a aduce un suflu de modernitate teraselor, pergolelor, fațadelor sau vitrinelor tale de sticlă, aceste rulouri inteligente se integrează discret, fără a umbri frumusețea spațiului tău.


rulou transparent cu manivela denka doors

Sticla culisanta

Sticla culisantă este utilizată pentru închiderea teraselor și a balcoanelor. Instalarea sistemului culisant de sticlă modernizează terasa și o face practică în perioada cu temperaturi scăzute.


© Copyright 2012 - 2024 Denka Doors. Toate drepturile rezervate