rulouri exterioare din aluminiu

Rulouri exterioare

Rulourile au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic. Rulourile exterioare de la Denka Doors Iasi ofera o gama larga de culori, cu un inalt grad de finisare.

Faptul ca rulourile exterioare din aluminiu au si un efect vizual de impact, pe langa toate avantajele functionale, se adapteaza perfect configurarii fatadelor datorita gamei variate de culori.

Obloanele exterioare pentru ferestre asigura un confort termic vara, datorita umbrei pe care o fac in casa, iar iarna constituie o importanta bariera termica pentru mentinerea caldurii in incaperi. Acestea reduc costurile la aer conditionat pe timpul verii, si la incalzire pe timpul iernii, prevenind frigul care patrunde in casa si reducand costurile de incalzire.

Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt un produs extrem de functional, protejand casa sau biroul impotriva efractiei, vandalismului si furtunilor, asigurand o izolare suplimentara pentru ferestre si usi, dar si intimitatea mult dorita uneori.

La ferestre pentru casa sau apartament.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10-15 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice rulouri din aluminiu

Jaluzelele exterioare au lamelele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica de 39 mm latime si 8,5 mm grosime, fapt care duce la o buna izolare termica si fonica.

Ghidarea lamelelor se face prin sine de ghidare din aluminiu, prevazute cu perii de curatare, de dimeniuni (latime si grosime) 56 x 22 mm.

Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia antiefractie. La cerere, ruloul poate avea actionare manuala, cu arc sau un motor cu buton, selector cu cheie sau telecomanda.

De ce rulourile din aluminiu sunt alegerea ideala pentru casa dumneavoastra?

Pe langa faptul ca sunt foarte estetice si se pot integra foarte usor in orice fatada a unei constructii, rulourile exterioare din alumiuniu au numeroase beneficii in a va proteja si oferi confort:

 • elimina efectul de sera;
 • fac umbra si racoresc incaperea in mod natural;
 • nu necesita reparatii ulterioare in jurul ferestrelor;
 • creeaza un ambient placut si fac intuneric in orice spatiu pe timpul zilei, favorizand odihna si intimitatea;
 • au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, prin urmare ofera o izolatie termica si fonica ridicata;
 • exista posibilitatea ca in caseta sa se incorporeze si o plasa contra insectelor, aceasta putand fi actionata independent;
 • protectie impotriva capriciilor vremii;
 • durata mare de utilizare.

Functii optionale rulouri din aluminiu

In functie de preferinte, zona geografica sau de scopul utilizarii acestor rulouri, Denka Doors Iasi va pune la dispozitie urmatoarele optiuni extra:

 • incuietoare pe ultima lamela pentru securizare;
 • profil de gabarit pentru intarirea ruloului in partea inferioara;
 • vopsire in orice culoare RAL;
 • plasa pentru insecte cu sina de culisare independenta;
 • actionare manuala cu arc sau manivela;
 • actionare electrica cu buton sau telecomanda.

Filmare cu Rulouri exterioare


Galerie foto

Rulouri din aluminiu
Rulouri din aluminiu cu telecomanda
Rulouri exterioare din aluminiu
Rulouri din aluminiu
Rulouri din aluminiu
Rulouri din aluminiu
Rulouri din aluminiu
Rulouri din aluminiu

© Copyright 2012 - 2023 Denka Doors. Toate drepturile rezervate