Rulou transparent cu manivela

Vremea mai putin placuta nu ar trebui sa va strice momentele de relaxare petrecute pe terasa casei, in foisor sau la terase in oras. Denka Doors are solutii de inchidere terase potrivite nevoilor dumneavoastra pentru astfel de probleme: rulouri transparente cu manivela. Acestea sunt destinate inchiderii foisoarelor, teraselor si locurilor care in general sunt expuse variatiilor de temperatura sau diferitelor conditii meteo.

Prelata pentru terasa se poate monta cu usurinta pe orice tip de structura si protejeaza spatiile deschise datorita rezistentei materialelor si modalitatii de prindere.

Materialul este transparent tocmai pentru a oferi beneficii asemanatoare unei ferestre, insa nu au rol ermetic, lucru benefic pentru spatiile ce se vor a fi protejate si de condens sau mucegai. Manivela din dotare face ca manevrarea foliei transparente sa fie foarte usoara si rapida.

La terase de restaurant, terase si foisoare private, balcoane de bloc deschise
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este 7-10 zile lucratoare, in functie de perioada
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional

Specificatii tehnice rulou transparent cu manivela

Pentru inchideri terase sau balcoane, care sa faca fata diferitelor tipuri de vreme, folia transparenta cu manivela reprezinta alegerea ideala. Produsul are la baza o culoare cristal-transparent, asemanatoare unei ferestre, si o grosime care ii permite sa reziste in timp.

Prelata transparenta cu manivela este foarte usor de montat si de manevrat. Este alcatuit dintr-un ax cu suporti ce se prind de perete sau tavan, ax pe care se ruleaza folia transparenta si bara metalica inferioara de rigidizare.

Pentru fixarea materialului, partea de jos a ruloului se prinde cu doua carlige, iar cu ajutorul manivelei se tensioneaza ruloul pentru a obtine un perete transparent intins, oferindu-va o claritate asemanatoare unui geam.

De ce folia transparenta cu manivela este alegerea potrivita?

Pe langa faptul ca este estetica si se poate integra foarte usor in orice peisaj, folia transparenta cu manivela confectionata in Iasi de Denka Doors are numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort.

Folia transparenta este incadrata intr-un chenar cu un alt tip de PVC polyplan, cu insertie textila (culori: maro, alb, gri argintiu sau bej) pentru a obtine o estetica frumoasa si pentru a da o rezistenta mai buna ruloului.

Mecanismul de strangere al ruloului se poate face manual, cu manivela. Folia transparenta cu manivela are rol de protectie impotriva ploii, vantului si zapezii. Componenta foliei are protectie UV, lucru care opreste ingalbenirea sau innegrirea materialului atunci cand este expus razelor de soare.

Inchiderea terasei cu folia transparenta confectionata de echipa Denka Doors din Iasi, face posibila utilizarea in siguranta a produsului si pe timp de iarna!

De ce Denka Doors?

Denka Doors, singurul producator de folie transparenta pentru terase din Iasi, va pune la dispozitie gratuit serviciul pentru consultanta si ofertare.

La Denka Doors onoram orice comanda, fie pentru persoanele fizice sau juridice, si confectionam pentru dumneavoastra diverse tipuri de rulouri transparente din plastic. Daca se doreste comercializarea produselor noastre, prin revanzare, ne puteti contacta prin email sau la telefon, informatii de contact pe care le gasiti aici.

Daca sunteti din Iasi sau aveti drum prin frumosul nostru oras, toata gama de inchideri terase cu folie transparenta se poate vizualiza in showroom-ul Denka Doors de pe Strada Atelierului 3.


Filmare cu Rulou transparent cu manivela


Galerie foto

Inchidere terasa cu rulou
Inchidere terasa denka doors
Inchidere terasa denka doors
Inchidere terasa denka doors
Inchidere terasa denka doors
Inchidere terasa denka doors
Rulou transparent cu manivela
Inchidere terasa denka doors

© Copyright 2012 - 2024 Denka Doors. Toate drepturile rezervate