Usi tip rulou

Datorita constructiei compacte fara sine in interiorul garajului, usa de garaj rulou este solutia perfecta pentru garaje sau spatii comerciale. Usile de garaj tip rulou de la Denka Doors Iasi sunt realizate din materiale de calitate si cu o mare atentie la detalii, pentru a oferi un aspect estetic amplasamentului.

Aluminiul premium din care sunt realizate usile tip rulou confera siguranta si rezistenta impotriva coroziunii, fapt care reduce substantial costul intretinerii, fiind rezistente la factorii externi: ploaie, soare, vant, zapada.

Usa de garaj tip rulou ofera un aspect elegant, confort si siguranta, iar datorita spatiului foarte mic necesar pentru montare si utilizare, poate fi folosita nu doar la garaje, ci si la spatii comerciale sau hale industriale.

La garaje rezidentiale sau depozite.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10-15 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice usi tip rulou

Usa de garaj tip rulou de la Denka Doors este formata din lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila, cu o latime de 55 sau 77 mm si o grosime de 12 mm. Izolatia termica a lamelelor este 0.35/39 Watt/mp*K, in functie de spatiu.

Actionarea usii poate fi manuala, cu ajutorul manivelei sau electrica cu telecomanda. Usa de garaj tip rulou este foarte silentioasa datorita motorului tubular si sistemului de ghidaje special conceput pentru a indeplini aceasta nevoie.

De ce usile de garaj tip rulou reprezinta o alegere ideala?

Pe langa faptul ca sunt foarte estetice si se pot integra foarte usor in orice peisaj, usile de garaj tip rulou au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort:

  • durata mare de utilizare;
  • se pot monta pe interiorul sau pe exteriorul garajului;
  • sistemul electric include actionare de urgenta pentru deschiderea manuala a usii de garaj;
  • este un produs usor de folosit si ofera comoditate, fiind actionata din telecomanda.

Filmare cu Usi tip rulou


Galerie foto

Usa tip rulou
Usa tip rulou
Usa tip rulou
Usa rulou
Usa rulou garaj
Usa tip rulou
Usa tip rulou
Usa rulou garaj

© Copyright 2012 - 2022 Denka Doors. Toate drepturile rezervate