Usi pentru garaj

Consideram ca estetica locuintei este un factor foarte important care determina alegerea usii de garaj, deoarece aceasta trebuie sa fie parte integranta din arhitectura generala.

Indiferent de marimea casei sau a garajului, ii creste valoarea si ii schimba design-ul exterior. Modelele de usi pentru garaj de la Denka Doors Iasi sunt configurate din panouri tip sandwich cu pereti dubli ce ofera cea mai buna izolatie termica si fonica, ajutandu-va sa mentineti costurile scazute la utilitati.

Denka Doors Iasi monteaza usi garaj si sisteme pentru acestea ce pot fi actionate electric (motor cu telecomanda cu 2/4 canale) sau manuale cu ajutorul manerului.

La garaje rezidentiale.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10-15 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice usi garaj

 • izolatia termica a usii de garaj este de 0,51 Watt/mp*K pentru panouri si 0.9 Watt/ mp *K pentru usa pietonala incastrata;
 • panourile (cu pereti dubli) au o grosime de 42 mm, sunt din otel zincat galvanizat de 0,5 mm si sunt umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila
 • finisajele panourilor pot fi in mai multe variante: stucco, woodgrain, microrib si lis;
 • culori standard disponibile: alb, maro, gri argintiu, gri antracit, albastru si rosu;
 • panourile usilor sectionale sunt disponibile in doua inaltimi: 495 mm si 615 mm;
 • feroneria este din otel galvanizat cu o grosime 2,0 mm.

De ce usile pentru garaj reprezinta o alegere sigura?

Pe langa faptul ca sunt estetice si ofera siguranta, usile pentru garaj sectionale de la Denka Doors au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa ofere confort:

 • sistemul de culisare verticala nu afecteaza spatiul din jurul usii, lasand posibilitatea valorificarii spatiului existent;
 • rezistenta la intruziuni si factori naturali (caldura/ frig, noxe, gaze corozive);
 • actionarea usii poate fi manuala sau electrica (actionare electrica cu telecomanda, panou de comanda, buton wirless foarte usor de manevrat);
 • usile sunt silentioase datorita sistemelor speciale (role) de culisare cu rulmenti;
 • au durata foarte mare de utilizare.

Functii optionale pentru usi garaj

In functie de preferinte, zona geografica sau de scopul utilizarii acestor usi, Denka Doors Iasi va pune la dispozitie urmatoarele accesorii pentru usi de garaj:

 • ferestre incastrate cu rama din PVC;
 • grile de ventilatie;
 • aplicatii din inox, in diferite forme;
 • usa pietonala cu prag si rama din aluminiu vopsita in culoarea panourilor sandwich;
 • panou dublu vitrat cu rama din aluminiu pentru iluminarea spatiului interior;
 • deblocator exterior pentru varianta de actionare automata.

Tipuri de panouri usi garaj

Modelele SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor.

IMPORTANT!

Toate modelele de usi rezidentiale pentru garaj cu panouri termoizolante se confectioneaza pe dimensiunea dorita de client.

Tipuri de panouri usi garaj
Culori RAL disponibile
Culori RAL usi garaj
Texturi din lemn
Texturi din lemn usi garaj

Usa de garaj pietonala, cu prag

Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj sectionala automata il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale.

Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport.

In interiorul garajului fiecare depoziteaza lucruri pe care le foloseste zilnic, de mai multe ori. Fie ca este vorba despre o bicicleta, masina de tuns iarba sau alte echipamente, fie ca doriti sa aveti un acces mai rapid in interiorul garajului fara a deschide tot timpul usa, solutia de a integra o usa pietonala este cea mai buna alegere.

In functie de tipul de acces necesar, usa de garaj sectionala pietonala poate fi executata cu sau fara prag. Denka Doors Iasi va ofera usi pietonale cu profile vopsite, acum la pretul standard! Acestea pot fi vopsite in orice culoare RAL inclusive imitatii lemn, astfel incat sa fie identice cu usa sectionala de garaj. Puteti alege acum culoarea profilului pentru usa dumneavoastra pietonala, fara costuri suplimentare!

usa pietonala cu prag

Automatizare cu telecomanda usi garaj

Toata gama de motoare usi garaj BFT au integrat sistem anti-strivire. In momentul in care usa este in miscare, daca apare un obstacol, usa se opreste automat si se ridica 20 cm.

 • SISTEM DE BLOCARE ANTI-EFRACTIE: Cand nu aveti curent, chiar daca folositi sistemul de deblocare manuala de urgenta a motorului, in momentul in care usa revine in pozitia inchis, motorul blocheaza instantaneu usa dumneavoastra.
 • D-TRACK: Siguranta pe primul loc! Acesta este principiul de baza din spatele tuturor operatorilor BFT, si, prin urmare, al motoarelor BFT. Sistemul de control inteligent al miscarii D-Track permite ca microprocesorul motorului sa stie pozitia si viteza exacta a usii, in orice moment. Acest lucru garanteaza o miscare neingradita, o adaptare in mod automat la conditiile meteorologice si de uzura ale usii.
Motor BTF usi garaj
Motor BTF usi garaj

Filmare cu Usi pentru garaj


Galerie foto

Usa automatizata
Usa pentru garaj cu telecomanda
Usa pentru garaj
Usa pentru garaj cu telecomanda
Usa pentru garaj
Usa pentru garaj
Usa pentru garaj
Usa pentru garaj

© Copyright 2012 - 2024 Denka Doors. Toate drepturile rezervate