Sisteme porti autoportante

Daca pana acum conditiile meteo afectau sistemele de deschidere si sistemele de inchidere a portilor casei dumneavoastra sau a unei institutii, Denka Doors Iasi va pune la dispozitie serviciul de porti autoportante, care sunt cele mai fiabile porti din categoria sistemelor de inchidere rezidentiale si industriale.

Sistemele de automatizare porti reprezinta cea mai noua tehnologie in materie de porti, fiind caracterizate prin consola fara sina terestra. Datorita acestei optiuni, manevrarea portilor autoportante nu este afectata de factori de clima cum ar fi inghet, dezghet, zapada sau gheata.

Sistemul de deschidere porti este asemanator cu cel de porti culisante sau glisante, dar diferenta este ca sistemul autoportant nu culiseaza pe o sina sau cale de rulare fixata (incastrata) in paviment. Astfel, fie ea inchisa sau in rulare, poarta autoportanta va ramane intotdeauna suspendata in aer. Acest sistem de porti se dovedeste a fi cea mai buna solutie pentru automatizare, fiind din ce in ce mai folosit in randul portilor rezidentiale sau industriale.

Bineinteles, acest tip de poarta autoportanta poate fi automatizata corespunzator cu actionarea fie la telecomanda, fie prin apel telefonic sau locatie GPS, nemaifiind nevoie sa apasati pe nimic, fiind suficient doar apropierea de poarta a masinii dvs.

La portile culisante dintr-un canat confectionata din metal, lemn sau pvc.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati lungimea si greutatea portii. Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice porti autoportante

Kit-ul portilor este format din doua carucioare (ansamblu de rulmenti), iar in fundatie se fixeaza o cale de rulare ce variaza intre 3 m si 15 m lungime, formata dintr-un profil special profilat.

Kit-ul mai contine un ghidaj superior reglabil (in functie de grosimea portii) si opritori pentru capetele de cursa. Materialele sunt din otel foarte rezistent si sunt galvanizate (zincate) pentru a conferi o rezistenta in timp.

Sistemele autoportante pot fi montate pe orice tip de poarta, fie rezidentiale (porti din lemn pe cadru metalic, porti din fier forjat etc.) fie industriale (porti ce deservesc zone industriale si dimensiuni mari cu inchideri de pana la 15 m si peste 1200 kg).

De ce portile autoportante sunt o alegere eficienta?

Pe langa faptul ca sunt fiabile si usor de manevrat, automatizarile portilor autoportante au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort:

  • nu necesita sine de glisare;
  • lucrari optionale reduse;
  • pentru porti autoportante cu motor, se pot actiona cu apelare directa de pe telefon, indiferent de sistemul de operare;
  • nu necesita indepartarea zapezii sau a obstacolelor din zona de rulare a sistemului.

Filmare cu Sistem porti autoportante


Galerie foto

Sistem autoportant denka doors
Sistem autoportant denka doors
Sistem autoportant
Sisteme porti autoportante
Sisteme porti autoportante denka doors
Sisteme porti autoportante

© Copyright 2012 - 2022 Denka Doors. Toate drepturile rezervate