Suport, ofertare si servicii

Societatea Denka Doors ofera consultanta si asistenta pentru ofertare si vanzari, telefonic sau prin deplasarea personalului de ofertare. Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a permis sa alegem serviciile rapide si produsele din cele mai bune materiale, atat pe domeniul cailor de acces rezidentiale, cat si a celor indutriale.

Contact: +40332442432


Instalarea produselor Denka Doors

page1image552
 

Echipele de interventie si montaj Denka Doors, formate din tehnicieni instruiti si acreditati sa monteze si sa intretina produsele comercializate, asigura interventia rapida, oriunde pe zona Moldovei.

Daca aveti nevoie de intretinerea si/sau reparatia usii dumneavostra de garaj sau a sistemelor de acces pentru porti, contactati-ne cu incredere !

Contact: +40753897765


Produse CERTIFICATE

page2image3928

Usile sectionale cu deschidere in plan vertical intra sub incidența Directivei privind produsele pentru construcții EN13241-1, care prevede cerintele prescriptive si de performanta, pe care usile de garaj sau industriale trebuie sa le respecte. In toate tarile din cadrul UE, vanzarea usilor de acest tip este aprobata si conform legii doar daca poarta marcajul CE. Marcajul CE si conformitatea certificata a produsului cu normativele europene de siguranta sunt obligatorii.