Rulourile Zip Automate Denka Pro

Rulouri Zip

Funcționalitatea Întâlnește Confortul cu Rulourile Zip Automate Denka Pro

Transformă-ți spațiul exterior într-un sanctuar de liniște și stil cu Rulourile Zip Denka Pro automate. Proiectate pentru a aduce un suflu de modernitate teraselor, pergolelor, fațadelor sau vitrinelor tale de sticlă, aceste rulouri inteligente se integrează discret, fără a umbri frumusețea spațiului tău.

Rulourilor noastre au capacitatea lor de a filtra nu doar razele ultraviolete ale soarelui, ci și de a oferi o rezistență solidă împotriva vântului. Și mai bine? Materialul nostru perforat special este un scut eficient și împotriva acelor vizitatori nedoriti: insectele. Deci, poți să te relaxezi, să te bucuri de aerul proaspăt și de peisaj, fără grija musafirilor nepoftiți.

Cu Rulourile Zip Denka Pro, ești doar la un click distanță de confort, protecție și liniște, toate învelite într-un design modern care îmbogățește fiecare colț al casei tale.

Cere o ofertă de preț sau vizitează showroom-ul din Iași.

Ne-am gândit să îți oferim o varianta automată, echipată cu motorizare Somfy de ultimă generație, pentru ca tu să poți controla totul cu o simplă atingere, fie că este vorba de telecomandă sau de smartphone-ul tău.

Automatizare si accesorii de control

Motor Somfy IO 230 V radio control ProMotor Somfy IO 230 V radio control Pro
Actionare automatizatǎ din telecomandǎ sau din telefonActionare automatizatǎ din telecomandǎ sau din telefon

Rulourilor Zip Denka Pro sunt Deosebite! Iata de ce.

1. Rulourile Zip sunt 100% Personalizate Nevoilor Tale

Consultantul Denka Doors te va ajuta să alegi dimensiunea potrivită a rulourilor și vei putea să alegi din varietatea de culori disponibilă. Specialiștii noștri sunt recunoscuți pentru serviciile profesioniste de montaj personalizat.

Vizitează-ne în showroom-ul nostru din Iași poți vizualiza lamelele reglabile Denka Pro și poți discuta cu un consultant despre preț și alte detalii.

Nu poți ajunge? Sună-ne și discută cu un consultant! 0753897765

2. Transformă-ți Terasa Într-un Refugiu Perfect: Terasa este protejata cu inchere laterala.

Bucură-te de zile însorite fără griji, terasa ta este un colț de rai ferit de arșița soarelui. Și în cazul ploilor neașteptate? Nicio problemă, terasa ta rămâne uscată și primitoare.

Vântul nu va mai fi un musafir nepoftit, terasa ta este acum un spațiu liniștit și protejat de către Rulourile Zip Denka Pro.

3. Controlul Inteligent de la distanță al Rulourilor Zip

Cu inovația adusă de tehnologie Tahoma - Somfy, rulourile Zip Denka Pro pot fi controlate direct de pe telefonul tău, de oriunde ai fi, la orice oră. Nu e magie, e doar inteligența tehnologiei noastre care te întâmpină.

Și pentru că știm cât de important este să ai totul personalizat, aplicația noastră mobilă îți permite să creezi scenarii după bunul plac. Vrei să te trezești cu lumina soarelui sau preferi să adormi privind stelele? Setează rulourile să se deschidă sau să se închidă exact când dorești tu. Așa da viață inteligentă și personalizată, exact cum îți place!

4. Durabilitatea și Stilul cu Rulourile Zip Automate de la Denka Pro

Când vine vorba de rulourile noastre Denka Pro, fiecare detaliu este gândit să reziste testul timpului. De la caseta robustă până la ghidajele solide și sistemul de automatizare Somfy, totul este protejat pentru a-ți asigura o experiență fără griji ani la rând. Și nu doar că sunt protejate, dar caseta și ghidajele sunt fabricate din aluminiu ranforsat, adăugând o notă de rezistență suplimentară.

Așadar, când alegi rulourile noastre Denka Pro, nu doar că îți îmbunătățești spațiul cu un aspect modern și elegant, dar investești, plătind un preț corect și știind că ai ales o soluție durabilă pentru orice vreme, pentru mulți ani de acum încolo.

5. Experiența Noastră Garantează Calitatea Montajului

Pe măsură ce am crescut și ne-am dezvoltat în lumea soluțiilor pentru protectie solara a casei, am acumulat experiență iar asta ne permite să-ți oferim nu doar un montaj de excepție, ci și o promisiune solidă: garanția noastră de montaj.

Fiecare proiect la care lucram este tratat cu aceeași pasiune și atenție pentru detalii, asigurându-te că, atunci când alegi serviciile noastre, primești nu doar calitate, ci și liniștea sufletească că totul este realizat la standarde profesionale. Pentru noi, fiecare montaj este o dovadă de mândrie și un angajament față de tine și spațiul tău.

Cere o ofertă de preț sau vizitează showroom-ul din Iași.

 

Caracteristicile principale ale Rulourilor Zip Automate Denka Doors

Rezistență la vant

Rezistență la vant

Stai Fără Griji în Fața Vântului cu Rulourile Zip Denka Pro: Solide și Protejate

Controlul electric a ruloului Zip Denka Pro

În fiecare rulou exterior Denka Pro se află un motor discret, ingenios ascuns în interiorul casetei, ale cărui puteri sunt meticulos alese pentru a se potrivi perfect cu dimensiunea ruloului tău. Aceste rulouri vin cu un as în mânecă: capacitatea de a se sincroniza cu senzorii de soare sau ploaie. Asta înseamnă un nivel de inteligență și autonomie care transformă orice clădire, mai ales pe cele cu generoase spații vitrate, într-un sanctuar de eficiență și confort. Cu rulourile Zip Denka Pro, ești mereu un pas înainte, bucurându-te de un sistem de management al clădirii care nu doar că te protejează, dar te și înțelege.

Controlul electric a ruloului Zip Denka Pro
Aspect modern și sistem protejat

Șine de ghidare cu sisteme de garnituri

Știi cum poți transforma orice încăpere într-un spațiu de relaxare? Cu șina noastră de ghidare special concepută, care vine în două părți prietenoase, completată de garnituri moi din cauciuc și fermoare discrete în țesătura rulourilor. Această combinație promite să aducă întunericul aproape complet în spațiul tău, reducând zgomotul produs de rulou și asigurand o umbrire eficientă a încăperii.

Economie la energie electrică

Rulourile Zip Denka Pro creaza un scut de protecție pentru casa ta: montate cu grijă la exterior, ele țin căldura nedorită la distanță. Asta înseamnă că poți spune adio aerului condiționat care iti incarca factura la energie pe timp de vara.

Economie la energie electrică
Aspect modern rulouri zip denka pro

Aspect modern

Rama noastră din aluminiu se poate adapta perfect, colorându-se în ton cu tâmplăria ta sau cu structura terasei, creând o armonie vizuală de invidiat. Și pentru că detaliile fac diferența, caseta elegantă, patrată, și ghidajele subtile, de dimensiuni reduse, se îmbină discret în decor. Plus, poți alege materialul microperforat care completează designul terasei tale.

Țesături pentru rulourile Zip Denka Pro

Tesatura Serge 01 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 02 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 03 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 04 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 05 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 06 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 07 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 08 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 09 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 10 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 11 pentru rulouri Zip Denka Pro
Tesatura Serge 12 pentru rulouri Zip Denka Pro

Câteva specificații tehnice

LĂȚIME MAXIMĂ 4 m
ÎNALȚIME MAXIMĂ 3 m
DESCHIDERE AUTOMATĂ DA
DESCHIDERE MANUALĂ NU
PROTECȚIE SOLARĂ DA
PROTECȚIE DE VÂNT DA
PROTECȚIE DE PLOAIE DA
SISTEM MODULAR DA

Culori rulouri Zip Denka Pro

Alb RAL 9016 mat
Alb RAL 9016 mat
Bej RAL 1013 mat
Bej RAL 1013 mat
Maro RAL 8014 mat
Maro RAL 8014 mat
Gri antracit RAL 7016 mat
Gri antracit RAL 7016 mat
Negru RAL 9005 mat
Negru RAL 9005 mat

Întrebări și răspunsuri

1. Care este lățimea maximă de producție a rulourilor Zip Denka Pro?
Lățimea maximă este de 4 m, dar se poate face cu lățime mai mare din mai multe module.

2. Care este înălțimea maximă de producție a rulourilor Zip Denka Pro?
Înălțimea maximă de producție este de 3 m.

3. Unde pot instala rulourile Zip Denka Pro?
Rulourile pot fi instalate la terasa casei, la pergole bioclimatice, la terasa unui restaurant sau la clădiri de birouri cu geamuri mari.

4. Rulourile Zip Denka Pro se pot utiliza iarna când ninge?
Da. Rulourile se pot utiliza pe toată perioada anului.

5. Se pot închide lateralele pergolei pentru protecție de soare, vânt și ploaie?
Da. În funcție de soluția din teren, punem la dispoziția ta o gamă largă de rulouri automate pentru închidere laterală.
Inchidere cu rulou ZIP automat pentru protecție de soare și vânt.
Inchidere cu rulou transparent pentru protecție de vânt și ploaie.
Inchidere cu lamele din aluminiu reglabile pentru protecție de soare, vânt și ploaie.
Inchidere cu sticlă culisantă manuală sau cu sticlă verticală automată.

6. Pot controla din telefon rulourile Zip Denka Pro?
Da. Este necesară achiziționarea centralei inteligente Tahoma - Somfy ce permite controlul rulourilor din aplicația mobilă.

7. Ce înseamnă produse din gama Denka Pro?
Toate produsele din gama Denka Pro sunt fabricate pe comandă, sunt profesionale și au durată mare în utilizare. În comparație cu produsele obișnuite găsite în unele magazine, produsele din gama Denka Pro sunt proiectate să reziste de până la 3 ori mai mult, indiferent de condițiile meteo din exterior.

© Copyright 2012 - 2024 Denka Doors. Toate drepturile rezervate