Rampe de egalizare

Viteza caracterizeaza vremurile in care traim, care la randul ei are la baza accesul foarte usor la diferite lucruri care duc la indeplinirea nevoilor noastre. Orice companie care detine un depozit trebuie sa se coordoneze destul de rapid atunci cand descarca/incarca marfa din cauza faptului ca de aceasta actiune depind mai multe terte: transportatorul, angajatii, clientii etc.

Un impediment in aceste situatii il reprezinta rampele de descarcare/incarcare, ce faciliteaza manevrarea marfii. Rampe de egalizare Denka Doors sunt folosite pentru a compensa diferenta de inaltime intre platforma camionului si podeaua unui depozit, lucru care elimina dificultatile la receptia materialelor.

Mutarea inainte-inapoi pe platforma, direct in camion, faciliteaza incarcarea si descarcarea mai usoara a continutului. Manipularea eficienta creste considerabil odata cu utilizarea unei rampe de egalizare, datorita faptului ca timpul petrecut la incarcare sau descarcare este considerabil mai redus.

Denka Doors Iasi comercializeaza mai multe tipuri de rampe de egalizare: rampe electro – hidraulice standard, rampe electro – hidraulice cu limba telescopica si rampe de egalizare mecanice manuale.

La supermarketuri; hale si depozite;
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati latimea si inaltimea golului. Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10-15 zile lucratoare.
12 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice rampe de egalizare

Toate rampele de egalizare Denka Doors sunt fabricate in conformitate cu cerintele de siguranta europene, componentele hidraulice sunt concepute cu caracteristici de siguranta duble, iar componentele electrice sunt concepute cu clasa de rezistenta la praf IP-55 si protectie la umiditate. Functionarea este usoara, unitatea de control fiind pozitionata astfel incat un operator poate monitoriza orice miscare a platformei. Dungile negre si galbene de pe marginile platformei ajuta operatorul sa determine pozitia rampei in orice moment;

Un decalaj de 25 mm intre rampa si limba din fata este conceput pentru a proteja impotriva accidentarii degetelor. Rampele de egalizare sunt proiectate pentru o sarcina dinamica de 6 pana la 10 tone.

Functii optionale rampe de egalizare

In functie de preferinte, zona sau scopul utilizarii acestor rampe, Denka Doors va pune la dispozitie urmatoarele optiuni extra:

  • protectii de cauciuc;
  • ghidaje roti.

Sistem rampe de egalizare

Rampe de egalizare standard Rampe de egalizare standard
Rampe de egalizare cu limba telescopica Rampe de egalizare cu limba telescopica
Fosa pentru rampa de egalizare suprapusa Fosa pentru rampa de egalizare suprapusa
Fosa pentru rampa de egalizare normala Fosa pentru rampa de egalizare normala

© Copyright 2012 - 2024 Denka Doors. Toate drepturile rezervate