Project Description

Usi garaj Iasi considera ca estetica locuintei este un factor foarte important care determina alegerea usii de garaj, deoarece aceasta trebuie sa fie parte integranta din arhitectura generala. Indiferent de casa sau garaj, usa de garaj Iasi ii creste valoarea si ii schimba design-ul exterior. Siguranta utilizarii usii de garaj este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata. Usi garaj Iasi monteaza sisteme ce pot fi actionate electric ( motor cu telecomanda cu 2/4 canale ) sau manuale cu ajutorul manerului.

Date tehnice
• izolatia termica a usii de garaj este de 0,51 Watt/mp*K pentru panouri si 0.9 Watt/ mp *K pentru usa pietonala incastrata;
• panourile (cu pereti dubli) au o grosime de 42 mm, sunt din otel zincat galvanizat de 0,5 mm si sunt umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neiflamabila;
• finisajele panourilor pot fi in mai multe variante: stucco, woodgrain, microrib si lis;
• culori standard disponibile : alb, maro, gri argintiu, gri antracit, albastru si rosu;
• panourile usilor sectionale sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm;
• feronerie este din otel galvanizat cu o grosime 2,0 mm;

Optional

• ferestre incastrate;
• grile de ventilatie;
• aplicatii din inox;
• usa pietonala (cu sau fara prag), disponibila in orice culoare RAL;
• zavor interior;
• panou vitrat pentru iluminarea spatiului;
• deblocator exterior pentru varianta de actionare automata;
• tastatura cu cod;
• buton wirless;
• fotoTapet personalizat in functie de preferintele fiecarui client;

 

Beneficii

• sistemul de culisare verticala nu afecteaza spatiul din jurul usii, lasand posibilitatea valorificarii spatiului existent;
• rezistenta la intruziuni si factori naturali (caldura/frigul, noxele, gazele corozive);
• actionarea usii poate fi manuala sau electrica (actionare electrica cu telecomanda, panou de comanda, buton wirless foarte usor de manevrat );
• usile sunt silentioase datorita sistemelor speciale (role) de culisare cu rulmenti;

 

4 tipuri de panouri: SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile realizate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibile in serie, in culoarea alb trafic RAL 9002, dar si, suplimentar in culori preferentiale. Usile de garaj Denka Doors au lamele cu aceeasi inaltime, striatiile sunt distribuite uniform, iar casetele sunt impartite in mod egal. Astfel, imbinarile dintre panouri devin invizibile in momentul in care usa de garaj este inchisa.

 

 

Usi cu aplicatii inox  

Acum va puteti personaliza usa de garaj, astfel incat sa completati designul special al casei dumneavoastra. Va recomandam sa optati pentru aplicatii de inox si va punem la dispozitie o gama ampla de forme si modele. Daca doriti sa pastrati aceeasi geometrie pentru aplicatiile de inox in cazul in care aveti o usa alaturata de garaj sau chiar pentru usa de intrare in vila, puteti alege, la comanda, oricare dintre variantele nostre.

 

Ferestre si panouri vitrate

Rotunda, patrata sau dreptunghiulara, fereastra poate personaliza modul in care va arata usa dumneavoastra de garaj. Daca aveti nevoie de mai multa lumina, atunci optati pentru un panou vitrat. Pentru un plus de design si utilitate, va recomandam sa va personalizati usa dumneavoastra de garaj alegand acum una dintre variantele de ferestre. Fie ca optati pentru ferestre cu rama neagra de PVC sau pentru noile modele cu rama de inox, disponibile , puteti alege oricare dintre formele existente: rotunde, patrate sau dreptunghiulare. Ferestrele sunt recomandate pentru a personaliza intr-un mod unicat design-ul final al usii de garaj pe care o doriti! Daca vrei ca in garaj sa patrunda mai multa lumina, puteti alege varianta de usa sectionala cu panou vitrat. Panoul vitrat este sectionat in functie de dimensiunea usii. Se pot face panouri vitrate in orice culoare disponibila RAL, inclusiv in imitatie de lemn. Panoul vitrat are camere de ranforsare separate pentru prinderea balamalelor intermediare si a suportilor pentru role.

 

USA PIETONALA CU PRAG

Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj iasi sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale. Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport. In interiorul garajului fiecare depoziteaza lucruri pe care le foloseste zilnic de mai mai multe ori. Fie ca este vorba despre o bicicleta, masina de tuns iarba sau alte echipamente, fie ca doriti sa aveti un acces mai rapid in interiorul garajului fara a deschide tot timpul usa, solutia de a integra o usa pietonala este cea mai buna. In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag. DENKA DOORS va ofera usi pietonale cu profile vopsite, acum la pretul standard! Acestea pot fi vopsite in orice culoare RAL inclusive imitatii lemn, astfel incat sa fie identice cu usa sectionala de garaj. Puteti alege acum culoarea profilului pentru usa dumneavoastra pietonala, fara costuri suplimentare!

AUTOMATIZARE CU TELECOMANDA

  • IMPORTANT! Integrat, motorele BFT au cel mai fiabil sistem anti-strivire de pe piata! In momentul in care usa este in miscare, daca apare un obstacol, usa se opreste automat si se ridica 20 cm.

  • SISTEM DE BLOCARE ANTI-EFRACTIE: Cand nu aveti curent, chiar daca folositi sistemul de deblocare manuala de urgenta a motorului,in momentul in care usa revine in pozitia inchis, motorul blocheaza instantaneu usa dumneavoastra.

  • D-TRACK: Siguranta, pe primul loc! Acesta este principiul de baza din spatele tuturor operatorilor BFT, si, prin urmare, al motoarelor TIZIANO.

  • Sistemul de control inteligent al miscarii D-Track permite ca microprocesorul motorului sa stie pozitia si viteza exacta a usii,in orice moment. Acest lucru garanteaza o miscare neîngradita, o adaptare in mod automat la conditiile meteorologice si de uzura ale usii.

  • SETARE CAPETELOR DE CURSA CU ENCODER: Nivelul tehnologic si fiabilitatea sistemului au facut posibil ca,in ciuda opririlor externe, motorul TIZIANO garantarea maxima de franare usa si pozitionare de precizie.

Telecomanda 2/4 canale: Telecomenzile cu mai multe canale (butoane) sunt recomandate in cazul resedintelor cu mai multe usi de garaj, automatizari porti, rulourilor exterioare din aluminiu sau in cazul aplicatiilor de iluminat exterior.