Project Description

Rampele de egalizare sunt folosite pentru a compensa diferenţa de înălţime între platforma camionului şi podeaua depozitului . Mutarea înainte şi înapoi pe platformă direct in camion, usureaza  încărcarea si descărcarea. Rampele de egalizare pot fi folosite pentru camioane echipate cu platforma de descarcare hidraulica (in acest caz este necesară o fosa specială pentru instalarea rampelor de egalizare ). Manipularea eficienta creste considerabil odata cu utilizarea unei rampe de egalizare, pentru că timpul petrecut la încărcare sau descărcare este considerabil redus. Recuperarea investitiei pentru o rampa de egalizare este estimata la 5-6 luni. Rampele de egalizare sunt proiectate pentru o sarcină dinamică de 6 până la 10 tone.

Denka Doors comercializeaza mai multe tipuri de rampe de egalizare: rampe electro – hidraulice standard, rampe electro – hidraulice cu limba telescopica, şi rampe de egalizare mecanice manuale. 

 

 

 

SPECIFICATII TEHNICE RAMPE DE EGALIZARE

• toate rampele de egalizare sunt fabricate în conformitate cu cerinţele de siguranţă europene.

• funcţionare uşoara – unitatea de control este poziţionata astfel încât un operator poate monitoriza orice mişcare a platformei. Dungile negre si galbene de pe marginile platformei ajuta operatorul sa determine poziţia rampei în orice moment.

• toate componentele hidraulice sunt concepute cu caracteristici de siguranţă duble

• toate componentele electrice sunt concepute cu clasă rezistenta la praf IP-55 şi protecţie la umiditate

• un decalaj de 25 mm între rampă şi limba din fata este conceput  pentru a proteja impotriva ruperii degetelor.

• o gamă largă de accesorii:

   – protectii de cauciuc

   – ghidaje roti