Project Description

GRILAJE METALICE/ALUMINIU IASI

Grilajele metalice Iasi reprezinta o solutie practica pentru inchiderea spatiilor industriale si comerciale, asigurand totodata protectie antiefractie. Dimensiunile nu sunt standard, ci se stabilesc in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.
Grilajele metalice sunt realizate din otel galvanizat (pot fi vopsite in orice culoare RAL), pot avea diverse variate de lamele, in functie de nevoile spatiului cat si de preferintele utilizatorilor. Actionarea lor se poate face electric in regim de trafic intens sau manual cu incuietoare.
Destinate spatiilor comerciale si nu numai, unde se doreste vizibilitate permanenta si in timpul in care sunt inchise (magazine de bijuterii, de haine, cofetarii, florarii ), precum si spatiilor care necesita ventilatie permanenta, parcarilor subterane, depozite, etc. Lamele pot fi disponibile in 5 modele, prevazute cu perii colectoare de praf si caseta pentru protectia covorului de lamele. 

 

Beneficii

  • aspect estetic
  • siguranţă antiefracţie ridicata
  • vizibilitate completă din interior si exterior
  • ventilaţie permanentă, in cazul in care nu exista tamplarie
  • diverse variante constructive, atât din punct de vedere al materialului (oţel, aluminiu), cât şi al conformaţiei şi dimensiunii ochiurilor.

GRILAJE METALICE CU LAMELA NEPERFORATA

GRILAJE METALICE CU LAMELA MICROPERFORATA

GRILAJE METALICE CU LAMELA PERFORATA

GRILAJE METALICE CU TUBURI ONDULATE 

GRILAJE METALICE CU TUBURI DREPTE