Project Description

Avand o estetica ireproşabilă, fiabilitatea, gama de culori, modelele disponibile şi uşurinţa în montaj au făcut ca acest produs să devină unul foarte apreciat în domeniul amenajărilor exterioare, atât pentru terasele comerciale, cât şi pentru cele personale de resedinta. Copertinele retractabile sunt folosite pentru umbrirea balcoanelor, vitrinelor,teraselor sau a spaţiilor pentru recreaţie si relaxare. Bratele retractabile sunt din otel, culoare alb, tensionate in functie de dimensiuni. Axul si consolele sunt deasemenea din otel, prinderea lor fiind posibila atat pe plan vertical (perete), cat si pe plan orizontal (streasina), inclinatie regrabila 0 – 90º. Actionarea poate fi manuala cu manivela sau motorizata cu buton, selector cu cheie sau telecomanda. Materialul folosit pentru umbrire este un acril tratat cu teflon rezistent la căldura şi umezeală. Ca accesorii opţionale, senzorul de vânt are un rol foarte important deoarece asigură protecţia marchizei împotriva vântului puternic, realizând închiderea automată a braţelor în cazul fenomenelor eoliene extreme. Senzorul de soare asigura deschiderea automata a copertinei la o  anumita intensitate a luminii.

Optional

 • senzor de vant
 • senzor de ploaie
 • senzor de soare
 • motor cu buton/telecomanda
 • material poliplan cu insertie textila

Beneficii

 • protectie Ultra Violete, nu se va decolora mobilierul
 • confort termic si vizual in zilele foarte insorite
 • nu creeaza efect de sera, reduce temperatura ce intra prin geam cu minim 7 grade celsius
 • gama diversificata de materiale
 • protejeaza terasa sau balconul de ploi usoare de vara
 • sporeste munca intr-un birou, facand lumina din incapere mai suportabila

Copertina cu role pentru balcoane

Copertina retractabila cu role a fost creata special pentru umbrirea balcoanelor la inaltimi mari acolo unde curentii de aer sunt puternici sau imprevizibili. Este un sistem economic de umbrire eficient in orice anotimp. Materialul textil pentru copertina cu role este impermeabil cu protectie UV ridicata. Copertina se poate monta la orice model de balcon cu deschideri mai mari de  3,5 m, poate ajunge la o lungime de 5 m, cu o deschidere de pana la 4 m. Sistemul de culisare se face pe teava 1 tol cu ajutorul  rolelor, materialul fiind intins cu ajutorul carligelor .

 

 

 

Copertina verticala extensibila – cablu metalic

Sistemul acesta de copertina poate fi montat in doua variante de actionare, cu brate extensibile sau cu cablu metalic de ghidare. Actionarea copertinei se face in plan vertical. Bratele extensibile de 50 cm a frontonului se ancoreaza de balustrada. Extensia sistemului de copertina, da posibilitatea de ventilatie a balconului. Copertina este rezistenta la vant, ploaie si soare. Materialul copertinei se ruleaza pe tambur galvanizat, aceasta este actionata reductor cu manivela.