Materiale copertine

Materialele Docril® Premium sunt cea mai buna alegere atunci cand doriti sa achizitionati o marchiza sau copertina, datorita proprietatii de umbrire a terasei si a faptului ca acestea sunt fabricate 100% din fire vopsite si fibre acrilice.

Copertinele de la Denka Doors sunt realizate in totalitate din material Docril®, ce ofera o rezistenta sporita in timp, fiind impermeabile, lasand aerul sa circule si evitand decolorarea.

Se poate inlocui pe structurile copertinelor mai vechi;
Pe structurile din lemn;
Pe structurile din fier;
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 15 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Procesul de vopsire a materialului copertinei

In procesul de vopsire a panzei copertinelor retractabile se adauga pigmenti in molecula de fibra, acest procedeu fiind menit pentru a nu se decolora panza de copertina. Astfel, se creeaza legaturi greu de distrus chiar si dupa cativa ani, fiind foarte rezistente in fata razelor de soare sau a ploii ori ninsorii.

Materialul copertinei

Materialul Docril® are in procesul de finisare un strat de teflon care protejeaza panza copertinei, o face impermeabila si creeaza o bariera care consolideaza hidrofug. Acest lucru impiedica patrunderea apei si intarzie aderarea murdariei. In plus, aceasta nu reduce permeabilitatea la aer, lasand tesatura sa respire.

Protectia materialului copertinei

Docril Safe&Clean este o protectie ce respinge murdaria, facilitand curatarea si intretinerea materialului pentru umbrire a terasei. In vreme ploioasa, petele lichide formeaza picaturi care aluneca pe suprafata materialului, fara a patrunde in tesatura. Datorita Docril Safe&Clean, materialul impermeabil al copertinei se auto-curata.

Garantia calitatii copertinelor

Garantia acopera orice defect anormal a proprietatilor fizice si de culoare a prelatei pentru terase daca instructiunile de intretinere au fost urmate in mod corespunzator. Protectia UV este de peste 80%. Toate tesaturile comercializate de Denka Doors Iasi sunt certificate cu valoare maxima de protectie solara in conformitate cu Standardul European UV801.

Intretinere si curatare material Docril

Gama de materiale pentru copertine, indiferent de model sau tesatura, se poate curata cu o perie moale si apa calda.

Pentru materialele foarte murdare, va recomandam curatarea materialului cu apa calda si detergent neutru, clatindu-se foarte bine materialul.

Dupa procesul de curatare, materialul trebuie lasat sa se usuce inainte de a fi rulat. Pentru a se mentine tesatura intr-o valoare maxima de proprietati, se recomanda strangerea acesteia pe ax atunci cand este complet uscata.

Caracteristici materiale copertine

COMPOZITIE 100 % FIBRA ACRILICA
GREUTATE 295 g/m2 UNE-EN ISO 2286-2
LATIME MATERIAL 120 CM
REZISTENTA LA PENETRAREA APEI 35 CM H20 UNE 20811
SPRAY TEST 100 UNE 24920
REZISTENTA LA ULEIURI 6 AATCC118
REZISTENTA LA TRACTIUNE 130 daN/5 CM UNE-EN ISO 13934
ALUNGIRE LA RUPERE MAXIM 30 % UNE-EN ISO 13934
REZISTENTA CULORI LA INTEMPERII ARTIFICIALE 7-8 UNE-EN ISO 105-1304
PROTECTIE ULTRAVIOLETE PESTE 80%
DURATA MEDIE DE UTILIZARE 5 - 6 ANI

Galerie foto

Material copertina
Material copertina
Material copertina
Material copertina
Material copertina
Material copertina
Material copertina
Material copertina

© Copyright 2012 - 2021 Denka Doors. Toate drepturile rezervate