Materiale copertine

Materialele Irisun® Premium sunt cea mai buna alegere atunci cand doriti sa achizitionati o marchiza sau copertina, datorita proprietatii de umbrire a terasei si a faptului ca acestea sunt fabricate 100% din fire vopsite si fibre acrilice.

Copertinele cofectionate de Denka Doors sunt realizate in totalitate din material Irisun®, ce ofera o rezistenta sporita in timp, impermeabile in totalitate, lasand aerul sa circule si evitand decolorarea.

Se poate inlocui pe structurile copertinelor mai vechi;
Pe structurile din lemn;
Pe structurile din fier;
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 15 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Procesul de vopsire a materialului copertinei

In procesul de vopsire a panzei copertinelor retractabile se adauga pigmenti in molecula de fibra, acest procedeu fiind menit pentru a nu se decolora panza de copertina. Astfel, se creeaza legaturi greu de distrus chiar si dupa cativa ani, fiind foarte rezistente in fata razelor de soare sau a ploii ori ninsorii.

Materialul copertinei

Materialul Irisun® are in procesul de finisare un strat de teflon care protejeaza panza copertinei, o face impermeabila si creeaza o bariera care consolideaza hidrofug. Acest lucru impiedica patrunderea apei si intarzie aderarea murdariei. In plus, aceasta nu reduce permeabilitatea la aer, lasand tesatura sa respire.

Protectia materialului copertinei

Safe&Clean este o protectie ce respinge murdaria, facilitand curatarea si intretinerea materialului pentru umbrire a terasei. In vreme ploioasa, petele lichide formeaza picaturi care aluneca pe suprafata materialului, fara a patrunde in tesatura. Datorita acestor proprietati materialul impermeabil al copertinei se autocurata.

Garantia calitatii copertinelor

Garantia acopera orice defect anormal a proprietatilor fizice si de culoare a prelatei pentru terase daca instructiunile de intretinere au fost urmate in mod corespunzator. Protectia UV este de peste 80%. Toate tesaturile comercializate de Denka Doors Iasi sunt certificate cu valoare maxima de protectie solara in conformitate cu Standardul European UV801.

Intretinere si curatare material Irisun®

Gama de materiale pentru copertine, indiferent de model sau tesatura, se poate curata cu o perie moale si apa calda.

Pentru materialele foarte murdare, va recomandam curatarea materialului cu apa calda si detergent neutru, clatindu-se foarte bine materialul.

Dupa procesul de curatare, materialul trebuie lasat sa se usuce inainte de a fi rulat. Pentru a se mentine tesatura intr-o valoare maxima de proprietati, se recomanda strangerea acesteia pe ax atunci cand este complet uscata.

Caracteristici materiale copertine

COMPOZITIE 100 % FIBRA ACRILICA
GREUTATE 295 g/m2 UNE-EN ISO 2286-2
LATIME MATERIAL 120 CM
REZISTENTA LA PENETRAREA APEI 35 CM H20 UNE 20811
SPRAY TEST 100 UNE 24920
REZISTENTA LA ULEIURI 6 AATCC118
REZISTENTA LA TRACTIUNE 130 daN/5 CM UNE-EN ISO 13934
ALUNGIRE LA RUPERE MAXIM 30 % UNE-EN ISO 13934
REZISTENTA CULORI LA INTEMPERII ARTIFICIALE 7-8 UNE-EN ISO 105-1304
PROTECTIE ULTRAVIOLETE PESTE 80%
DURATA MEDIE DE UTILIZARE 5 - 6 ANI

Galerie foto

 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright 2012 - 2022 Denka Doors. Toate drepturile rezervate