Intretinere usi sectionale

In timp, sistemele de culisare necesita o intretinere corespunzatoare pentru o mai buna functionare si rezistanta in timp, fapt care optimizeaza costurile in cazul unei defectiuni.

Denka Doors Iasi urmareste indeaproape evolutia produselor oferite clientilor, astfel ca punem la dispozitia dumneavoastra si serviciul de intretinere/mentenanta pentru usi de garaj, usi industriale pentru hale si toata gama de automatizari BFT pentru porti.

Denka Doors realizeaza verificari ale sistemelor de culisare in vederea determinarii gradelor de uzura, depistarii defectelor si a cauzelor acestora.

Intretinere si mentenanta de la Denka Doors Iasi

In urma deplasarii la locatie a specialistilor Denka Doors, se intocmesc procese verbale de constatare cu privire la:

Avantajele unui contract de mentenata Denka Doors Iasi

Suntem alaturi de clientii nostri si nu numai. Puteti apela la serviciile de mentenanta Denka Doors Iasi chiar daca produsele nu sunt achizitionate de la noi si va punem la dispozitie un stoc permanent de componente si accesorii profesionale pentru toate modele de usi sectionale.

Denka Doors vine cu un pachet de solutii complete de intretinere si mentenanta ce este disponibil oricand aveti nevoie. Printre cele mai importante avantaje ale unui contract de mentenanta se numara:

Vanzare Piese de Schimb

Ducem experienta si pasiunea lucrului bine facut al un alt nivel. Pe langa serviciile de intretinere si mentenanta, Denka Doors Iasi va ofera si piese de schimb pentru o gama larga de produse existente pe piata din Romania. Printre acestea se numara:

Asteptam sesizarile on-line, prin formularul de contact sau telefonic: 0232.220.785; 0753.897.765

© Copyright 2012 - 2021 Denka Doors. Toate drepturile rezervate