grilaje mobile antiefractie

Grilaje metalice antiefractie

Chiar daca spatiile comerciale sunt mereu bine pazite, tot aveti nevoie de sentimentul de siguranta si protectie a afacerii dumneavoastra. La fel si in cazul unui magazin de cartier, depozit ori parcare, exista spatii care au nevoie de extra protectie din cauza bunurilor de mare valoare ce se gasesc in incinta.

Pentru astfel de nevoi, Denka Doors Iasi va recomanda grilaje metalice, ce reprezinta o solutie practica pentru inchiderea spatiilor industriale si comerciale, asigurand totodata protectie antiefractie.

Grilajele pentru geamuri sunt destinate spatiilor comerciale, dar si spatiilor care necesita ventilatie permanenta, precum parcari subterane sau depozite. Designul lamelelor ofera vizibilitate permanenta in timpul in care sunt inchise (magazine de bijuterii, de haine, cofetarii, florarii), iar dimensiunile nu sunt standard, ci se stabilesc in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat. Actionarea grilajelor se poate face electric – in regim de trafic intens sau manual cu incuietoare.

La spatiile comerciale, hale si depozite.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati latimea si inaltimea golului. Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 15-20 zile lucratoare.
12 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

De ce grilajele metalice antiefractie sunt alegerea cea mai sigura?

Pe langa faptul ca se pot integra foarte usor in orice peisaj, grilajele metalice antiefractie au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort:

  • aspect estetic;
  • siguranta antiefractie ridicata;
  • vizibilitate completa din interior si exterior;
  • ventilatie permanenta, in cazul in care nu exista tamplarie;
  • diverse variante constructive, atat din punct de vedere al materialului (otel, aluminiu), cat si al conformatiei si dimensiunii ochiurilor.

Filmare Grilaje metalice antiefractie


Galerie foto

Grilaj metalic electric
Grilaj metalic
Grilaje antiefractie
Grilaje antiefractie metalice
Grilaje antiefractie
Grilaj mobil antiefractie
Grilaje mobile antiefractie
Grilaj antiefracie

© Copyright 2012 - 2023 Denka Doors. Toate drepturile rezervate