Copertine pentru terase

Razele puternice ale soarelui pot crea disconfort vizual si termic atunci cand doriti sa aveti parte de un moment de relaxare pe terasa, fiind nevoiti sa cautati un alt loc, ferit de micile neplaceri ale vremii. Si proprietarii din industria HoReCa pot intampina probleme din cauza soarelui sau a ploilor, majoritatea clientilor cautand un loc care sa-i adaposteasca de extremele vremii. Pentru aceste situatii, Denka Doors are solutia: umbrire terase cu copertine retractabile. Montate in spatiile exterioare, care sunt expuse vremii de afara, copertinele retractabile va ajuta sa folositi la maxim capacitatea terasei din curte sau a spatiului comercial, atragand, astfel, si mai multi clienti.

Eleganta si rezistenta materialului, dar si usurinta in manevrarea copertinelor, face sa nu regretati nici un moment alegerea facuta in a va proteja spatiile deschise.

Copertinele premium de la Denka Doors reprezinta un avantaj care creste valoarea locuintei sau afacerii daca aceasta este pusa la vanzare sau inchiriere.

La terase de restaurant, piscine sau terase de casa private.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 15 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional

Specificatii tehnice copertine pentru terase

Marchizele pentru terase sunt alcatuite din brate retractabile din otel-aluminiu alb, tensionate in functie de dimensiuni. Axul este galvanizat, frontonul este din aluminiu cu ramforsari, iar consolele de prindere sunt din otel-aluminiu, prinderea lor fiind posibila atat pe plan vertical (perete), cat si pe plan orizontal (streasina), cu o inclinatie reglabila 0 – 80º.

Manevrarea poate fi facuta manual, cu ajutorul manivelei sau motorizata cu telecomanda. Materialul folosit pentru umbrirea terasei este un acril tratat cu teflon, rezistent la caldura si umezeala. Astfel, copertina pentru terase va fereste de actiunea razelor UV si va permite sa va bucurati de zilele insorite, eliminand complet riscul de insolatie si arsuri solare.

Copertinele pentru terase permit aerului cald sa treaca prin tesatura fara a influenta spatiul de sub copertina. In plus, materialele nu sunt expuse riscului de decolorare datorita vopselei care contribuie la protectia lor.

De ce copertinele pentru terase sunt solutia ideala?

Pe langa faptul ca sunt fiabile si dispun de o gama larga de culori si modele, marchizele retractabile de la Denka Doors Iasi au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort.

Vopseaua si protectia UV din compozitia materialelor fac din copertina pentru terasa un adevarat scut impotriva razelor de soare si a ploii, unul dintre rolurile cele mai importante fiind acela ca mobilierul de sub copertina va fi in siguranta si nu se va decolora.

Confortul termic si vizual din zilele foarte insorite, dar si protectia impotriva ploilor fac din acest produs unul indispensabil din orice gospodarie sau afacere de tip HoReCa. Important de stiut este faptul ca utilizand aceste copertine, nu se creeaza efect de sera – este redusa temperatura ce intra prin geam cu minim 7 grade celsius, sporind astfel munca la birou sau racorind spatiile deschise.

Pentru mai multe informatii si detalii despre materialele copertinelor de Denka Doors, click aici.

Functii optionale copertine pentru terase

In functie de preferinte, zona geografica sau de scopul utilizarii acestor copertine, Denka Doors va pune la dispozitie urmatoarele optiuni extra:

  • senzor de vant – asigura protectia spatiului vizat impotriva vantului puternic, realizand inchiderea automata a bratelor in cazul fenomenelor de vant extreme;
  • senzor de ploaie – pentru a va proteja terasa, copertina se deschide automat cand incep aversele usoare;
  • senzor de soare – asigura deschiderea automata a copertinei la o anumita intensitate a luminii;
  • motor cu buton/ telecomanda Somfy RTS sau IO;
  • material poliplan cu strat dublu din PVC si cu insertie textila pentru rezistenta ridicata;

De ce Denka Doors?

Denka Doors va pune la dispozitie gratuit serviciul pentru consultanta si ofertare la toata gama profesionala de copertine pentru terase si balcoane.

Daca sunteti din Iasi sau aveti drum prin frumosul nostru oras, toata gama premium de copertine si materiale se poate vizualiza in showroom-ul Denka Doors de pe Strada Atelierului 3.


Filmare cu Copertine pentru terase


Galerie foto

Copertine pentru terase
Copertina terase denka doors
Copertina manuala denka doors
Copertina pentru ploaie
Copertina pentru umbrire
Copertina premium denka doors
Copertina retractabila denka doors
Copertina retractabila denka doors

© Copyright 2012 - 2022 Denka Doors. Toate drepturile rezervate