Copertine pentru balcoane

Uneori statul in balcon cu o cafea buna si cartea preferata sau alaturi de prieteni la o poveste, poate inseamna relaxarea suprema sau momentul vostru de liniste. Desigur ca va doriti ca aceste clipe sa fie perfecte si nimic sa nu va deranjeze, lucru care nu se indeplineste mereu, din diferite motive. Vara, unul dintre motive ar fi instabilitatea termica, care face ca atmosfera din camere sa fie de nesuportat. Copertinele retractabile pentru balcoane de la Denka Doors sunt menite sa aduca o stare de bine si confort in locuinte, datorita materialelor de o calitate superioara, special confectionate pentru a alunga disconfortul termic din incaperi.

Denka Doors va pune la dispozitie o gama larga de marchize retractabile foarte apreciate si usor de utilizat: copertina retractabila cu brate, copertina cu role pentru balcoane, copertina verticala cu carlige, copertina verticala cu brate extensibilie.

La toatele modelele de balcoane deschise.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice copertine pentru balcoane

Copertina pentru balcon, cu role este retractabila si a fost creata special pentru umbrirea balcoanelor la inaltimi mari, acolo unde curentii de aer sunt puternici sau imprevizibili. Materialul textil pentru copertina este impermeabil, cu protectie ridicata UV si se poate monta la orice model de balcon cu deschideri mai mari de 4 m.

Copertina pentru balcon, verticala extensibila, poate fi montata pe grinda de beton a balconului, cu brate extensibile de 50 cm. Se manevreaza in plan vertical, iar bratele extensibile se ancoreaza pe bara de rezistenta a balustradei. Sistemul de copertina verticala da posibilitatea de ventilatie a balconului, fiind rezistenta la vant, ploaie si soare. Materialul copertinei se ruleaza pe tambur galvanizat si este actionata cu manivela.

Copertina pentru balcon, verticala cu carlige se preteaza pentru toate modelele de balcon deschis si reprezinta o modalitate eficienta in umbrirea teraselor din plan lateral-vertical. Este actionata manual, din manivela, rotindu-se axul galvanizat care strange materialul in jurul acestuia. Prinderea inferioara in doua carlige din aluminiu o face rezistenta la vanturile si ploile din primavara, vara si toamna.

De ce copertinele pentru balcoane sunt solutia ideala?

Marchizele pentru balcon reprezinta un sistem economic de umbrire eficient pe toata perioada verii.

Pe langa faptul ca sunt fiabile si dispun de o gama larga de culori si modelele, copertinele pentru balcon de la Denka Doors au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va ofere confort.

Textura tesaturii cu protectie UV din compozitia materialelor fac din copertina pentru balcon un adevarat scut impotriva razelor de soare si a ploii, unul dintre rolurile cele mai importante fiind acela ca incaperile din casa vor fi mai racoroase si ferite de lumina puternica a razelor de soare.

Confortul termic si vizual din zilele foarte insorite, dar si protectia impotriva ploilor usoare fac din acest produs unul indispensabil din orice gospodarie. Important de stiut este faptul ca utilizand aceste marchize retractabile, nu se creeaza efect de sera – este redusa temperatura ce intra prin geam cu minim 7 grade celsius.

Pentru mai multe informatii si detalii despre materialele copertinelor de Denka Doors Iasi, click aici: materiale copertine.

De ce Denka Doors?

Denka Doors va pune la dispozitie gratuit serviciul pentru consultanta si ofertare la toata gama profesionala de copertine pentru balcon si terase.

Daca sunteti din Iasi sau aveti drum prin frumosul nostru oras, toata gama premium de copertine si materiale se poate vizualiza in showroom-ul Denka Doors de pe Strada Atelierului 3.


Filmare Copertine pentru balcoane


Galerie foto

Copertina pentru balcon denka doors
Copertina balcon bloc
Copertina pentru balcon
Copertina electrica balcon
Copertina pentru balcon
Copertina pentru balcon
Copertina pentru balcon
Copertina pentru balcon

© Copyright 2012 - 2022 Denka Doors. Toate drepturile rezervate