Copertine casetate

Vreti sa va protejati spatiile deschise ale casei dar, in acelasi timp, doriti sa pastrati un design modern, corect al aspectului casei si curtii? Denka Doors va propune copertina casetata pentru terasa, un produs menit sa va fereasca de razele soarelui si ploi, realizat in conformitate cu solicitarile expertilor in decoratiune si arhitectura.

Copertinele casetate sunt solutii de inchidere terase folosite pentru umbrirea teraselor, balcoanelor sau a spatiului pentru relaxare, alungand disconfortul termic provocat de razele soarelui, ferindu-va de stropii de ploaie sau de impuritatile aduse de vant.

Materialul a fost gandit pentru a fi potrivit oricarui tip de design al caselor si curtilor datorita culorilor comune sau neutre ce se gasesc in orice gospodarie.

La terase de restaurant, piscine sau terase de casa private.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati cotele aproximative (latime x inaltime). Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 20 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice copertina casetata

In momentul in care prelata pentru terase este actionata, aceasta se strange intr-o carcasa din aluminiu, in acest fel panza textila este protejata si pastrata curata timp indelungat.

Actionarea copertinei casetate se poate face cu ajutorul unui sistem manual prin manivela sau cu un sistem de automatizare prin telecomanda. Prinderea mecanismelor se poate face pe tavan sau perete, facilitand reglajul copertinei de la 5 grade pana la 65 grade.

De ce copertinele casetate sunt solutia perfecta?

Pe langa faptul ca sunt fiabile si dispun de o gama larga de culori si modele, copertinele casetate de la Denka Doors au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa ofere confort.

Textura tesaturii si protectia UV din compozitia materialelor fac din copertina casetata un adevarat scut impotriva razelor de soare si a ploii, unul dintre rolurile cele mai importante fiind acela ca mobilierul de dupa copertina va fi in siguranta si nu se va decolora.

Confortul termic si vizual din zilele foarte insorite, dar si protectia impotriva ploilor fac din acest produs unul indispensabil din orice gospodarie sau afacere de tip HoReCa. Important de stiut este faptul ca utilizand aceste copertine, nu se creeaza efect de sera – este redusa temperatura ce intra prin geam cu minim 7 grade celsius, racorind spatiile deschise.

Pentru mai multe informatii si detalii despre materialele copertinelor de Denka Doors Iasi, click aici: materiale copertine.


Filmare cu Copertine casetate


Galerie foto

Copertina casetata
Copertina cu telecomanda
Copertina casetata denka doors
Copertina retractabila casetata
Copertina casetata retractabila
Copertina casetata retractabila
Copertina retractabila casetata
Copertine casetate denka doors

© Copyright 2012 - 2022 Denka Doors. Toate drepturile rezervate