Burdufe de etansare

Activitatea desfasurata in depozitele de marfa nu trebuie nicicand neglijata, ci dimpotriva, trebuie fluidizata cu tehnologii sau servicii care sa faciliteze manevrarea marfii cat mai usor, rapid si in siguranta fie pentru continut, fie pentru angajati.

Pe langa rampa de egalizare care compenseaza diferenta de inaltime dintre platforma camionului si podeaua unui depozit, burduful de etansare de la Denka Doors este un element important al unui sistem de incarcare/descarcare modern. Rolul acestuia este de reducere a schimburilor termice, dar si de protectie la intemperii si praf.

Burdufurile de etansare elimina disconfortul cauzat de curentii puternici de aer din zonele in care angajatii si camioanele isi desfasoara activitatea de receptie a marfii. In plus, asigura curatenia spatiilor interioare, microclimatul necesar (pentru lanturile frigorifice din industria alimentara) si reduc semnificativ costurile pentru energia electrica.

Burdufurile industriale de la Denka Doors Iasi asigura durabilitate in timp si rezistenta in fata vremii capricioase: soarele, precipitatiile puternice, rafalele de vant sau ger.

La supermarketuri; hale si depozite;
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati latimea si inaltimea golului. Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10-15 zile lucratoare.
12 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice burduf de etansare

Burduful de etansare Denka Doors este realizat din profile de otel zincat si din profile din aluminiu, material PVC rezistent, cu armatura dubla si cu o grosime totala de 3 mm.

Clapele laterale de etansare sunt marcate cu sageti directionale pentru a ajuta soferul sa parcheze camionul in locul corespunzator.

Date tehnice burdufe de etansare:

Dimensiuni standard  
Latime 3400 mm x inaltime 3500 mm
Adancimea 600 mm/ 10 mm
Inaltimea clapei 1000 mm/ 30 mm
Latimea clapelor laterale 600 mm/ 30 mm
Inaltimea de instalare 500 mm deasupra autocamionului
Greutatea clapelor PVC 3500 g/m2
Culoarea clapelor neagra
Culoarea prelatei laterale neagra
Intervalul temperaturilor de lucru - 25 grade C + 50 grade C
Dimensiuni burdufe industriale

Galerie foto

Burdufe industriale
Burduf industrial
Burduf industrial

© Copyright 2012 - 2023 Denka Doors. Toate drepturile rezervate