bariere acces iasi

Bariere de acces

Unele spatii private sau cai de acces nu permit intrarea oricarui vehicul, ori mai sunt situatii in care doriti sa tineti o evidenta sau sa controlati orice vehicul care patrunde in incinta unor societati, complexe rezidentiale sau parcari private.

Acest lucru este posibil daca utilizati barierele BFT de acces de la Denka Doors Iasi, care sunt folosite pentru a restrictiona, limita sau controla accesul persoanelor in anumite spatii.

Combinatia intre motorul electric al unei bariere si sistemul de parghii din interior reprezinta o solutie eficienta si usor de manevrat, indiferent de dimensiunile acesteia sau de tipul de alimentare. Sistemul permite timpi de inchidere si deschidere foarte scurti, miscarea bratului barierei de parcare fiind foarte precisa.

La parcarile private; parcarile subterane, parcarile din cartiere rezidentiale si institutiile publice.
Pentru o oferta de pret informativa este necesar sa ne comunicati lungimea si greutatea portii. Daca doriti sa optati pentru serviciul nostru de montaj efectuat de una din echipele noastre specializate este necesar sa ne specificati zona/orasul in cererea de pret.
Termenul de livrare este in medie de 10 zile lucratoare.
24 luni.
Desigur, serviciul de montaj este optional.

Specificatii tehnice bariere de acces

Barierele de parcare Denka Doors prezinta un sistem de deblocare cu cheie, foarte usor de utilizat. Sistemul de actionare are o protectie suplimentara ce blocheaza bratul la capetele de cursa, evitandu-se astfel accidente.

In cazul unei pene de curent bratul poate fi actionat cu usurinta si manual. Mecanismul cu arc din interiorul unitatii de actionare a barierei, asigura contra-balansul necesar indiferent de lungimea bratului.

In cazul modificarilor aduse la sistemul initial (prelungire sau scurtare brat, atasarea elementelor de protectie suplimentare, montarea accesoriilor) arcul poate fi reglat cu usurinta.

Toata suprafata barierei automata de parcare este tratata anticoroziv, fiind rezistenta la toate tipurile de intemperii. Carcasa barierei este realizata din foaie de otel zincat cu grosime de 2 mm, disponibila in culoare gri antracit, RAL 7015.

De ce barierele de acces parcare sunt o alegere sigura?

Pe langa faptul ca sunt usor de manevrat, barierele de acces auto au numeroase beneficii menite sa va protejeze si sa va faca viata mai usoara:

  • actionare directa de pe telefonul mobil, indiferent de model sau tehnologie;
  • ofera confort si usurinta la actionarea ei;
  • sunt foarte usor de utilizat, nefiind nevoie de mult spatiu pentru montare;
  • motorul are unitate de comanda incorporata, are dimensiuni reduse si ocupa foarte putin spatiu;
  • fiabilitate ridicata, poate functiona non-stop;
  • prin instalarea unui kit GSM performant, se pot vizualiza deschiderile barierei in orice moment;
  • accesul se poate face restrictionat pe anumite ore din zi (util pentru societati comerciale).

Filmare cu Bariere de acces


Galerie foto

Bariere de acces
Bariere de acces
Bariere de acces
Bariere de acces
Bariere de acces Denka Doors
Bariere de acces
Bariere de acces
Bariere de acces

© Copyright 2012 - 2023 Denka Doors. Toate drepturile rezervate